İçimdeki Feminizm Hareketi

Perşembe, Mart 31, 2011


Saygıdeğer Yansıma Dostları,

Kaç zamandır bu yazıyı yazmayı düşünüyordum ve nihayet fırsatını buldum ve sizlere bu yeni hareketim(iz)in nedenlerini, amaçlarını ve neler yapılması gerektiğini dilim döndükçe anlatmaya çalışacağım.

Şimdi, sevgili hemcinslerim, belli bir yaşa geldikten sonra erkeklerden çektiklerimizi yazsak roman olur deriz hep. Daha orta okul sıralarından başlarlar bizimle uğraşmaya, hayatımıza girmeye çalışmaya ve de hayatımızı mahvetmeye. Lise çağlarına gelince bu durum iyice artık gösterir. Her iki cinsin de hormonlarının ve ergenlik çağlarının verdiği enerji ve salaklıkla "lise aşkları" adı altında saçmalama evresine girerler ve de nitekim türlü türlü ve şekilli ayrılıklar yaşamaya, hayattan soğumaya, okula gelmemeye, sigaraya başlamaya, agresif tavırlar sergilemeye ve en kötüsü de yeni sevgili bulmaya başlarlar. Bu yeni sevgili olayını da en çok kızlar yapar. Böylelikle iki kat üzülen yine kızlar olur. Çünkü giden erkekti ve üzdü, yerine gelen yine bir erkek ve üzecek. Daha geçen gün bir lise servisinde karşılaştım bu ergen hemcinslerimle, duygusal şarkıların verdiği rehavetme gözyaşı dökenler, bağıra bağıra içten şarkıyı söyleyenler...

Lise biter ve üniversite başlar. Herkesin aklında tek birşey var; üniversite ortamı ve yeni sevgililer. Biz kızlar zannederiz ki bu yeni sevgililer, üniversiteli olunca artık üzmez, can yakmaz, saçmalamaz. Hayır efendim! Erkek milleti her yaşta ve her boyda sizi üzmeye devam eder. Bunun için programlanmışlardır çünkü. Engellenemez! Aldatılmalar, terk edilmeler ve ilk cinsel deneyimlerin yoğun yaşandığı ortamdır üniversite ve %90 pişmanlıklarla sonuçlanır bu ortamda yaşananlar.

Okul dışına çıkıp da genel olarak erkeklerden bahsedecek olursak hepsi birbirinden salak ve bir o kadar kurnaz. Son zamanlarda erkrklerde ki eşcinsel değişimin ve şişik egoların bir sonucu olarak eski erkrkler kalmadı günümüzde. Aşk diye bir şey yok. Hepsi sex için birlikte oluyor biz kızlarla. İşini bitirince ya terk edip gidiyor ya da sex buddysi olarak kullanmaya devam ediyorlar. Kız aşıktır bu arada. E kız elbette daha geri zekalıdır bu konumda. Erkeğin bu yaptıklarını aşktan olduğunu farzettiği için ses çıkarmaz, suyundan gitmeye devam eder, yalvar yakar olur. Kız da ik trip atayım, azcık kıskandırayım, biraz sinirlendirip daha aşık edeyim derken kendini sokak ortasında bulur. Erkek istemez çünkü. Elimi sallasam ellisi, gerekirse en eşcinseli diyerek kızlara artık gereken önemi vermez. Hatta hiç özen göstermez. Çünkü amacı sadece sex birlikteliğidir. Sex bile olmasa kızların son zamanlarda ki aşağılık kompleksi, evde kalma korkusu, elde kalan üç-beş erkeği sevgili yapma endişesiyle yalvar, yakar oluşu erkeklerin kıçını daha bir göğe kaldırmakta, böylece erkekler sen olmasan, diğer kızlar olur diyerek hemen kızı sokak ortasına rahatlıkla bırakabilmekte.

Gelelim işin en önemli kısmına; NE YAPMALIYIZ? Bunu da kendi fikir ve düşüncelerime göre maddeler halinde yazıyorum.

* Eşcinsel eğilimi olan, erkek görünümlü gaylerden uzak dur!

Dışlama manasında demiyorum ama sevgili olarak uzak durun. Nitekim size pek bir yararı olmuyor onların. Bunu nasıl anlayabiliriz? Eşcinsel kişilere haddinden fazla tepki gösteriyorsa, ya da hiç tepki göstermiyorsa. Yolda yürürken bir erkeğe uzun uzun bakıyor, onu süzüyorsa, internet ortamında bu tür sitelerde dolaşıyorsa (bunu ayrı bir araştırma çerçevesinde öğrenmek zorundasınız), kızlarla kanka muhabbettine daha fazla giriyor hatta işi ilerletip saç, makyaj, moda, kıyafetler konusunda tecrübeli konuşmalar yapıyorsa... Böyle kişilerden uzak duruyoruz kızlar!

* Erkekleri alt tabaka olarak gör!

Erkek milletini asla ve asla kendimizden üstün tutmamalı hatta onları alt tabaka olarak görüp, biz dışlamalıyız. Onlara yalvarıp yakarmamalı, kendimize yalvartmalıyız.

* Erkeklerin egolarını şişirme, şişiren kızlarla ilişkiyi kes!

Erkek milletinin son zamanlarda haddinden fazla şişmiş egolarını daha fazla şişirmeye gerek yok kızlar. Onların egosu şiştikçe, tepemize çıkmaya devam edecekler. Bu yüzden bunu yapmamalı, bunu yapan hemcinslerimizle de ilişkimizi kesmeliyiz. Kesmeyeceksek de bu maddeleri onlara da okutmalıyız.

* Sex kölesi olma!

Son zamanlarda dengesi değişen dünyanın etkisiyle tüm insanlık (hele ki erkek milleti) seks hastalığına adeta yakalanmış durumda. Sürekli bir cinsel istek duymakta. Bunun için de biz kızları kullanmakta, işlerini görüp bırakmakta. Bu kadar hafif olmayın kızlar! Siz erkrklerin sex kölesi değilsiniz. Namusunuzu, karakterinizi, kişiliğinizi, edep ve terbiyenizi korumak sizlerin elinde! Eğer siz bunları hiçe sayıp, önünüze gelenle düşüp kalkarsanız her erkek size o gözle bakar ve bir daha size değer veren erkeği zor bulursunuz! Sizin 3-5 cmlik penise ihtiyacınız yok, unutmayın bunu!

* Kendinle barış! Kendin için süslen!

Zaten bunu hepimiz biliyor ve yapıyoruz (çoğu kızlar). Biliyoruz ki biz kızlar/kadınlar erkrkler için dğeil kendimiz için süslenip, bakım yapıyoruz. Erkekler tarafından beğenilmek umrumuzda bile değil. Ama bunu yapanlar da yok değil. Bu yüzden bu tür davranışı olan kızlara sesleniyoruz; Hiçbir zaman bir erkek için değil, kendniz için, kendinizi güzel görmeniz için süslenin, havalanın, göklere çıkartın kendinizi. Her gün aynaya bakıp; "Allahım! Ne kadar güzel yaratmışsın beni. Bu ne mükemmellik, bu ne muhteşem bir yaratılış örneği. Özenip, bezenip yaratmışsın beni. Sanba şükürler olsun. Bana hayır diyecek adam kahrolsun, üzülüp ağlasın. Ben değil!" deyin! Bunu tenkin amacıyla söylemeyin, çünkü bu bir GERÇEK!

* Züppelerden uzak dur!

Elinde tesbihi, ağzında küfrü, dudağında sigarası birası, saçları yerçekimine direnen, düzgün görünümlü olup kendini birşey zanneden, aşkı "kız düşürmek" olarak tabir eden, kendini beğenmiş, kadına şiddeti "farz" olarak gören, size bile küfretmekten çekinmeyen, eğitim ve kültür düzeyi düşük olup, aklı sekse çalışan, kültürlü ve okumuş olup adam olamamış olan erkeklerden ekstra uzak durun kızlar.

* Adam gibi adamları bul!

Bu zamanda her ne kadar çok zor bir ihtimal olasa da erkek toplumu içerisinde %1'lik kısmı kapsayan "adam gibi adam" şeklinde tabir edilen erkekleri bulun lütfen. Sevdi mi tam seven, kadına değer veren, düzgün görünümlü, düzgün giyimli, saçı sakalı normal, işini, kendini bilen, sevdiğine değer verip, onu sahiplenen, "gitme!" diyebilen, "kal!" diyen sevgli için kalabilen, sizi güldüren, eğlendiren, yanında huzurlu hissettiğiniz, size ömrü boyunca huzuru tattırabilecek olan, sizden önce evlilikten bahsetmekten çekinmeyen, korkmayan adamları bulun, onlarla birlikte olun kızlar.

* Hafif meşrep olma!

Sevgli kızlar, sizler de gözünüzü seveyim hafif meşrep olmayın. Sokakta yürürken kaşar olduğunuzu 2 km öteden belli edecek şekilde tavır ve davranışlar sergilemeyin. Tabir-i caizse bastığınız yerde ayak seskeriniz çıksın! Erkekler size açılmak için adeta kıırk takla atsın, çekinsin, reddedilme korkusu yaşasın hatta reddedilsin. Her gelip "benimle çıkar mısın?" diyene "ay eveeeeaaatttt!!" diye atlamayın, cafelerde, restorantlarda kendinizi belli etmeyin. ben buradayım dedirtecek kahkahalar, hal ve tavırlar sergilemeyin. Öyle ağırbaşlı ve edepli olun ki diğer masada ki erkekler bile masanızda ki adama imrensin, diğer kadınlar sizi kıskansın. Her "gel bu gece bende kalalım" diyen adama maraton koşuşu yapmayın. "hayır!" demesini hatta terk etmesini öğrenin. Evde kalacağınızı bilseniz bile bu ilkenizden ödün vermeyin. Bırakın, sizi bu haliniz için terk eden defolup gitsin. Suratınıza boya-badana yapmayın, gerek yok! Hafif bir makyajla -hatta makyajsız- sokağa çıkmayı öğrenin. Erkeklerin en byük korkusu aynı yatakta uyandıklarında sizin gerçek suratınızla karşı karşıya gelmektir. Bırakın, sizi doğal halinizle sevip, beğensinler. Ayrılan sevgiliye "ay nolur affet beni aşkım, yalvarıyorum" demeyin, zira sizleri dışlıyoruz!

* Giyinmesini bil!

Size yakışanı giymeyi öğrenin. Kilolu kızlar zayıflamayı öğrensin, sevgili bulamadık diye kendilerini iyice salmasınlar. Önce sağlık için kendinize bakın. Giyineceğiniz kıyafetler sizi ne rahibe gibi ne de hafif meşrep gösterecek kıyafetler olsun. Orta kararı bulmayı öğrenin, gerekirse bilenlerden yardım alın.

* Kendini gelirştir!

Eğer daha çok takdir görmek, popüler olmak ve aranan olmak istiyorsanız kendinizi geliştirmesini de bilin. İki-üç cümlelik bilgilerle yetinmeyin. Bilgilerinizi, kültürünüzü geliştirin. Okuyun, gezin, görün. Erkeklerden daha çok futbol, kadınlardan daha çok moda-makyaj bilgileri edinin. Futbol sevmiyor olsanız bile nefret etmeyin. Gerektiği yerde sevgilinizle oturup o keyfi yapmasını bilin, öğrenin.


KURALLARIMIZ ŞİMDİLİK BU KADAR KIZLAR, AMA UNUTMAYIN; DEVAMI GELECEK...!


İÇİMİZDEKİ FEMİNİZM HAREKETİ BAŞLASIN!

6 yorum:

  1. Ali Veli dedi ki...:

    yorumlarim biraz uzun olucak istersen okuduktan sora silebilirsin .) uni yillarindaki ilk cinsel deneyimle basliyim kizlarin buna kesinlikle izin vermemesi lazim kizlar madem erkeklerden daha akilli o zmn neden evlenme vs vaatlerine kaniolar ayrica baya kiz en az erkekler kdr hevesli bi tecrube yasamaya ve yasioda sora dedigin gibi pismanlik eksiklik duyuyolar bakaret konusunda >>>

  1. Ali Veli dedi ki...:

    erkeklere bahane bulmakta haklisin ama kiz istemezse hic bisi olmaz reddetsin ne ciksin nede cinsellik nede baska bisi ayrica gene dedigin gibi kimi kizlar resmen kendisi kasinio yani tabiiki her dekolte giyinene bakmak mi lazim dicen ama oleleri varki hem kiyafetiyle hem de davranislariyla resmen cagirio istio yani >>>

  1. Ali Veli dedi ki...:

    makyaj ve giyim konusuna gelince aynen katiliorum yuzunuzu ole boyamayin acik tonlarda hafif bi makyaj ne cok kapali ne cok dekolte bi kiyafet ztn sizi gercekten seven bi erkek ne makyajiniza nede saciniza basiniza asiktir tabii gercekten seviosa... ayrica senin deyinmedigin kiskanclik konusuna bn bi deyinim ne cok kiskanip sıkın erkeginizi ne de hic kiskinmayip sevmio dusuncesi uyandirmayin ne hic trip atmayin ne de herseye trip atin en onemlisi herseye rest cekiosaniz ve o da sizi terkederse arkasindan aglamayin ondan once siz terkedin ve onu yalvartin intikaminizi alin

  1. Ali Veli dedi ki...:

    biraz cok oldu ama okuduktan sora silebilirsin .)) haa bi de su var o adam gibi adamlar %1 demisin yaa o kdr az degil yaa %10 var en azindan ...

  1. Yorumların için teşekkür ederim. bir erkek gözüyle değerlendirmişsin, harika olmuş. :) zaten ben yazıda suçu hep erkrklerde bulmadım. kızlara da şöyle böyle olmayın şeklinde vaadlerde de bulundum. :) yorumları silmek ne kelime, aksine mutlu oldum. teşekkürler.

  1. Ali Veli dedi ki...:

    begendine sevindim .))

Related Posts with Thumbnails

Duyur

Share |