Kadınlar Ne İster?

Cuma, Eylül 30, 2011
KADINLAR NE İSTER?




Selamlar Yansıma Dostları,

Uzun bir zaman oldu aslında ben bloglarıma dokunmayalı, böyle bir güzel içimi dökmeyeli.. Sevgili arkadaşım kimmiraikkonen99 (Uğur)'un da tavsiyesiyle geçtiğimiz günlerde bir diziye başladım; Awkward (beceriksiz). O diziden aldığım şevk ve güçle beraber yeniden blog dünyasına geri dönmeye karar verdim. İlk yazım da yine ilgi çekici ve güzel olsun dedim. Neyi ele alayım diye düşünürken, asırlardan beridir süregelen ancak henüz daha çözüme ulaşamamış büyük bir problemi ele almaya karar verdim: Kadınlar ve Erkekler.

İlk yazımın konusu da belli, başlıktan da anlayacağınız gibi; KADINLAR NE İSTER?

Aslında ince ince detaylı olarak anlatmaya çalışırsak kadınlar her şey ister. İnsan her şey ister ve kadınları da bireye indirgersek bu işin içinden hiç çıkamayız. Genel olarak kadınlardan bahsedelim dilerseniz..

Bir kere bu sorunun cevabını aramaya kalkışırsak bir sürü şey çıkar karşımıza: Yakışıklılık, karizma, iş, para, cinsel güç, iyi bir karakter, kişilik, dini görevler vs. vs... Aslına bakarsanız uzun uzun düşünürsek bu cevaplar tek bir noktaya çıkıyor: GÜÇ!!!!

Evet, kadınlar güç isterler. Yakışıklılık örneğin. Aslında bir güçtür o da. Kendinden daha az yakışıklı erkeklere karşı sahip olduğu bir güçtür aslında. Ancaaakkk bu hiçbir kadın için yeterlilik göstermez. Bunun yanında Voltron'ı oluşturur gibi diğer güç birimlerinin de var olması gerekir. İş de bir güçtür. Ne kadar iş, o kadar para, bu da iyi bir yaşam kalitesi demektir.







Duymuşsunuzdur bir çok kadından. Evlenmeyi düşündükleri adam için ya da nasıl bir koca istersiniz diye sorduğunuzda şu cevabı sık sık duyarsınız; Beni ve çocuklarımı kimseye muhtaç etmesin... Evet, doğru! Bir kadın eğer maddi, manevi başkasına ihtiyaç duymaya başlar ve bir çok konuda eksiklik görürse artık o adamı bir erkek olarak görmemeye başlar. Bunu da ilk olarak davranışlarında ve de cinsel yaşamında göstermeye başlar. Sevişmek istemez, bir şeyler yapmak istemez, uzak kalmak, uzaklaşmak ister. Hatta ve hatta bazı kadınlar bu durumu aldatmaya kadar götürebilirler, benden söylemesi.

Yıllardır bir soru sorulur insanlara: AŞK MI, PARA MI?

Kadınlar için elbette ki her ikisi de önemli ancak aşk geçici, para kalıcıdır. Kim "Para benim için ikinci planda." demişse yalan söyler. Belki yeni bir aşıktır ve taze taze hissetmekte olduğu aşkı, o kişiye bu tür cümleler kurdurtabilir ancak aradan yıllar geçtikten sonra para da çok önemli bir faktör olarak ortaya çıkar. Kadın parayı sever ama tapmaz. Para aslında bir kadın için erkeğin gücünü gösterir. Her şeyi bir kenara bırakırsak, ileride evlendiğiniz adam işsiz güçsüz biriyle, sadece "aşk" için evlendiyseniz, ne yiyip, ne içeceksiniz? Sofranıza da bir tas çorba yerine, bir tutam aşk koyar yersiniz!! Aşk karın doyurmaz, unutun bunu!! Düşünün bir kere, bir kadınsınız ve sevgiliniz var. İlk başlarda gayet güzel anlaşıyorsunuz, eğer yapıyorsanız öpüşüyorsunuz, sevişiyorsunuz vs.. Sonra birlikteliğiniz ilerliyor.. Dışarıda bir şeyler yapmak istediğinizde sevgiliniz hesabı ödememeye başlıyor. Elbette ki her zaman erkek ödeyecektir diye bir durum söz konusu olamaz. Ancak kadına sürekli ödettirmeye başlarsa eğer bir erkek, artık kadın için onun bir değeri kalmamıştır. Özür dileyerek söylüyorum ama bir kadın böyle bir erkeği besleyeceğine, evine bir köpek alır besler daha iyi. Bu yüzden para çok önemli. Yanlış anlaşılmasın, binlerden, milyonlardan bahsetmiyoruz, sadeve muhtaç etmesin, o yeter! ;)






Hiç tahmin edemeyeceğiniz şeylerde kadınlar tahrik olabilirler...

Sevgili erkekler, siz araba kullanırken, yanınızdaki kadının sizden tahrik olabileceğini hiç düşündünüz mü? Eminim çoğunuzun aklına bile gelmemiştir... ama evet, kadınlar bu ve bunun gibi çok küçük ayrıntılardan tahrik olabiliyorlar. Neden mi? Erkek araç kullanırken fazlasıyla erkeksi gözükür. Trafikteki dikkati, araca ve trafiğe hakimiyeti, güzel kullanması ve o pedallara basması bile bir kadını etkilemeye yetecektir. -DİKKAT!!! Acemilik burada sökmüyor. Gerçekten iyi bir kullanıcı olmak gerekli.- Kadın bunu görünce sahiplenme duygusu ortaya çıkar. Erkeğin trafikteki hakimiyeti ve kontrollü oluşu, onun ilişki içerisinde de sahiplenici ve de dikkatli olabileceği hissini yaratır. Elbette ki bu her erkek için ve her kadın için geçerli değildir. Genel olarak böyle olduğunu söyleyebilirim.






Futbolcuların neden kadınları fazlasıyla tahrik ettiklerini düşündünüz mü hiç??

Kadınlar futbol fanatizmi olabilirler ancak yakışıklı futbolculara da çok güzel bakarlar vesselam. Hiç inkar etmeyelim şimdi!!.. Aynı kadınlar, sevgililerini de futbol oynarken görürlerse eğer fazlasıyla tahrik olabilirler. Çünkü futbol tamamen erkeksi bir oyundur ve de dünya çapında erkeklerin en çok tercih ettikleri spor dalıdır. Siz futbol oynarken, tribünde sizi seyreden sevdiceğiniz, siz daha maç sonrası üstünüzü çıkartmadan, terli haldeyken bile sevgiliniz üzerinize atlayabilir. (terden ve kokudan aşırı derecede nefret edenler hariç... seven ne yapmaz. :P)

Neyse dostlar, çok fazla uzatmaya gerek yok aslında. Kadınlar karmaşık ve bir o kadar da basit yaratıklardır. Her an her şeyden etkilenebilir, her an her şeyden tiksinebilirler. Benden size naçizane bir kaç tüyoydu bu yazdıklarım. Okuyup, uygulamanız önemli değil. Sadece okurken keyif alın bu bana yeter..

Yeni blog yazılarında daha sık görüşmek dileğiyle...

Sevgiyle kalın...
İçimdeki Yansıma (Dirty_G1rLs)
http://twitter.com/#!/Dirty_G1rLs
Related Posts with Thumbnails

Duyur

Share |